dilluns, 21 de febrer del 2011

Carta dirigida al Partit Popular d'Ulldecona

El Partit Popular d'Ulldecona ha estat el segon partit polític d'Ulldecona en posicionar-se respecte a la iniciativa mitjançant el seu perfil de Facebook: "Solucions Ulldecona".

Des de la Plataforma hem volgut matisar alguns aspectes dels que tracten ja que poden generar certa confusió en respecte a la nostra iniciativa, i no és el que pretenem. A la següent carta ho reflexem:

Distingits senyors del Partit Popular d’Ulldecona,

Des de la plataforma ens agradaria donar-los les gràcies per haver estat el segon partit en posicionar-se respecte a la iniciativa, i tot i que desfavorablement, ens agradaria matisar alguns dels punts que tracten per tal de defensar de nou la nostra postura.

En primer lloc vostès parlen “d’enderrocar”, quan nosaltres en cap moment hem fet servir aquesta paraula, sinó la de “retirar” les simbologies feixistes pel simple fet de ser-ho, tenint en compte que per estar al lloc que estan a dia d’avui, se’n van haver “d’enderrocar” (aquest cop sí) d’altres que eren plenament democràtiques.

L’objectiu nostre, per tant, consisteix en “restituir” les formes democràtiques atenent a la llei i al mateix sistema.

Sobre les èpoques històriques antigues ja no està al nostre abast el rectificar les injustícies que es van produir, en canvi, tenim l'oportunitat i el deure de rectificar alguna de les injustícies que va comportar aquella Guerra Civil, la última, que va eliminar tots els vestigis del bàndol perdedor, perquè sí que els van exterminar.

Finalment vostès parlen “d’aquests diners”, a nosaltres ens agradaria saber de quins diners estan parlant, ja que en cap moment hem demanat ajuda econòmica a cap institució tret del seu suport moral, i la tasca que estem realitzant ha estat, és i serà plenament altruista, amb finalitats democràtiques. Si cal sufragar algun cost econòmic, serà mitjançant una subscripció popular per pagar les noves plaques, i l’únic que demanaríem a l’Ajuntament és un treballador de la brigada durant un dia.

Així que quan diu que “ens hauríem de preocupar”, des de la plataforma els invitem de nou simplement a donar-nos suport en la causa, ja que ens n’encarregarem nosaltres gratuïtament i sense haver-los de preocupar, mentre vostès es dediquen a solucionar la resta de problemes que ens afecten a la ciutadania en el seu treball remunerat dins l’àmbit de la política.

Plataforma per la retirar de símbols feixistes a Ulldecona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada