dilluns, 21 de febrer del 2011

El diplomàtic ulldeconenc Xavier Martí, a favor de la retirada de simbologia feixista



Entre els suports rebuts, cal destacar els que provenen de casa. Des de Perú, l'ulldeconenc Xavier Martí ens ha donat el seu suport a la causa per la retirada dels símbols feixistes de les vies públiques del municipi.

Martí actualment treballa per al ministeri d'Afers Exteriors com a cònsul adjunt a Lima i paral·lelament és docent en la rama de les ciències polítiques. També ha publicat un llibre juntament amb l'ambaixador Jesús Núñez: La función consular en el Derecho Civil Español, i ha estat condecorat amb la Creu d'Oficial de l'Orde de Mèrit Civil. Des d'Amèrica llatina ens ha donat el seu suport:

Enhorabona per la iniciativa!
No oblidem que l'article 15.1 de la Llei 52/2007, de 26 de desembre, per la qual es reconeixen i s'amplien drets i s'estableixen mesures a favor dels qui van patir persecució o violència durant la guerra civil i la dictadura diu clarament que "Les administracions públiques, en l'exercici de les seves competències, han de prendre les mesures oportunes per la retirada d'escuts, insígnies, plaques i altres objectes o mencions commemoratives d'exaltació, personal o col·lectiva, de l'aixecament militar, de la Guerra Civil i de la repressió de la Dictadura".

Xavier Martí






3 comentaris:

  1. Quina satisfaccció saber de falduts que encara que lluny es continuen preocupant pel seu poble.

    Una salutació molt afectuosa i les gràcies per contribuir a una causa tan sensata com emotiva.

    Ricard

    ResponElimina
  2. Quisiera contactar con Xavier Martí, si pudieran darme alguna vía de contacto lo agradecería.
    Un saludo

    ResponElimina
  3. Este tío es un impresentable y un incompetente: http://sersosanviator.com/2012/02/19/consulado-general-de-espana-en-lima-seguridad-arbitrariedad-o-desverguenza/

    ResponElimina