dimarts, 26 d’abril del 2011

Tots els partits polítics d'Ulldecona s'adhereixen a la proposta de la Plataforma.

Després d'haver portat a Ulldecona l'exposició "Símbols de Franco", la Plataforma per Retirar els Símbols Feixistes a Ulldecona va iniciar un procés de diàleg amb tots els partits del municipi per tal d'aconseguir un consens el més ampli possible. Passada la Setmana Santa, des de l'organització podem informar que aquest procés s'ha tancat amb èxit i hem aconseguit l'adhesió de tots els partits locals en el següent ordre: Partit dels socialistes de Catalunya, Més Ulldecona, Convergència i Unió, Partit Popular, Ara-Cup i Ulldecona Grup Independent.

Des de la Plataforma ens sentim satisfets d'haver arribat a aquest acord ampli, ja que Ulldecona s'ha convertit en el primer poble de les nostres terres que ha aconseguit un consens d'aquestes característiques amb una majoria unànime.

Actualment estem analitzant cas per cas, ja siga noms de carrers o monuments per tal de valorar quina és la millor opció a tindre en compte de cara a la seua retirada o substitució. També volem donar les gràcies a totes aquelles persones i institucions que durant aquest temps ens han estat donant el suport de cara a seguir amb aquesta iniciativa, l'objectiu de la qual és afavorir un clima de convivència i concens a nivell municipal i aconseguir una situació justa respecte al resultat de la victòria d'un bàndol respecte a un altre en una Guerra Civil. D'aquí guanya la democràcia, guanya la convivència, guanya la igualtat, guanyen el Drets Humans i guanya Ulldecona.


Plataforma per retirar els símbols feixistes a Ulldecona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada